Telefonie Greencall


In de komende 2 jaar zal Greencall ruim 100 belwinkels overnemen. Greencall wil met deze overnames nieuwe Greencall servicepoints realiseren. Bij de servicepoint kunt u terecht voor al uw vragen en service over duurzaam mobiel bellen en diverse innovaties. De eerste servicepoints worden in de vier grote steden binnenkort geopend.

Ondanks de terugvallende economie hebben enkele investeerders toch het vertrouwen toegezegd in de doelstelling van Greencall. De stille vennoten zullen zich o.a. bezighouden met het adviseren en financieel beleid om een gezonde groei te maken. Greencall heeft een goed product in handen en zou toch zonden zijn als dat zal versplinteren in het succes verhaal.

"In ruim 3 jaar willen wij marktpositie bereiken met ruim 1 miljoen gebruikers en 1 miljoen gsm te recyclen. Met de enthousiaste medewerkers maken we een stabiel gezonde telecomservice bedrijf van," legt Mike Stevens van Greencall uit.

Een ieder die achter de doelstellingen van Greencall staat kan zich aansluiten als Ambassadeur van Greencall. Momenteel hebben diverse internationale organisaties zich al aangesloten," aldus Stevens.


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Startpakket om te ontzuren
Random tip:
Fairworld logo 2

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Biologisch